måndag 14 januari 2013

Möjlighet till Lugn och ro

Jag har gjort en canvas 30'30 som jag tänkt göra i ca 2 månader. Tack vare svensk scrapbooking som haft en utmaning på deras forum, har jag tagit tag i detta. I utmaningen skulle man använda Mixed Media, alltså olika färger, på en artjournalsida, men då jag såg att flera andra gjort canvas gjorde jag en oxå. Denna är ämnad mig själv (för en gångs skull) och texten möjlighet till lugn och ro är precis det jag försöker falla in i. Som nybliven sjukpensionär försöker jag finna en vardag med ett lugn och rutiner som ska bli min nya vardag. Jag har fått möjlighet till detta lugn jag behöver.
Denna tavla betyder så mycket för mig, och jag älskade att göra den.12 kommentarer:

 1. Åh! Så vacker!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vow this is really beautiful :)

  SvaraRadera
 3. Helt otrolig snygg tavla, denna tycker jag du skall hänga så att du ser den när du scrappar.....för denna ger SÅÅÅÅ mycket inspiration!!! Så mycket detaljer du satt på och att sedan få alla att få samma färg och sätta in lite blått = skitfint!!
  Usch då, det låter inget roligt att vara sjukpensionär, men jag antar att du haft det jättejobbigt på vägen dit så jag blir så glad för din skull att du känner ett lugn i detta och jag önskar dig all lugn och ro du kan få, jag vet hur otroligt viktigt det är med det då jag själv har en son med adhd/autism/språkstörning/tourette syndrom och tvångbeteende hemma............mina stunder hemma när han är på kortis är så sköna, då får jag lugn och ro och samlar krafter.
  Ta hand om dig vännen och vår hobby är som balsam för själen!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Underbar! Härligt struktur och härliga detaljer! Underbara färger och ängeln bland blommorna är verkligen perfekt!

  Ha en toppen vecka!

  SvaraRadera
 5. Mållös.
  Så jag säger inget mer.
  Stephi. Du är grym.

  Varmt lycka till med din nya vardag. Kram.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig tavla du har gjort! Man känner verkligen lugnet i den! Fint att kunna ha uppe på väggen! Kram vännen

  SvaraRadera
 7. Mycket vackert du gjort sen jag var inne sist. Ibland vet jag inte vart tiden tar vägen. Ha det bra i din nya vardag. Var rädd om dig. Kram

  SvaraRadera
 8. Åh så vacker tavla! Vad bra att du får möjlighet till lugn och ro! Må så gott! Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Tavlan är helt makalöst vacker.
  Jag är sjukpensionär sen många år tillbaka men jag kommer ihåg känslan när den gick igenom.....äntligen fick jag vara sjuk i lugn och ro.
  När man är sjuk är det skönt att kunna rå över sin tid själv.

  Kram/Helena

  SvaraRadera
 10. En helt underbar tavla du har gjort til dig själv
  den är du säkert värd. Förstår att du har haft det jobbigt fram till du har fått besked om förtidspension, det är tyvätt inte det lättaste att få lov at vara sjuk i Sverige längre. Hoppas du kan njuta av lugn o ro nu och en kreativ hobby
  Sköt om dig
  Kram Mona

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.