söndag 13 januari 2013

Ett Double Zig zag card

Jag hittade en sån rolig mall hos Marianne´s papir. Jag har gjort den förut men misslyckats. Jag har lite svårt att följa mallar ibland. Nu gjorde jag den på mitt sätt och då blidde det riktigt bra, tycker jag. Vackra papper från Graphic45 har jag använt till detta kort. Detta är ett av tre beställningar från en dam som beställer en del av mig. Tack Margaretha!
4 kommentarer:

 1. Vad kul att du har en stående beställare =)
  Denna gång måste hon verkligen vara nöjd för detta var ett riktigt höjdarkort du skapat!!!
  Jag har bara provat med denna vikningen av enkel sort och inte dubbel men måste ju säga att detta dubbla är väldigt effektfullt. Så läckert med rosorna längst upp = liftvarning =)
  Även väldigt läckert med dina snygga kantband du satt på olika ställen, de får verkligen ögonen att blicka runt ordentligt på kortet och se vart allt tar vägen!
  Även kul att se en sådan härlig vårfärg på kortet, tänk hur årstidsberoende vi är, när hösten kommer blir det mörkare färger, julen = ja då blir vi julgalna =) och nu är det så kul att skapa med ljusare färger =)
  Ha en fin vecka!
  kramiz

  SvaraRadera
 2. Superfint kort i sköna färger! Säger som iffa... att nu plockar man gärna fram papper o dekosar i lite ljusare färger igen, det är härligt med lite vårkänsla.

  Fint med en sån där trogen kund... jag har ett par stycken, jag med. En är inne på tredje året eller nåt och jag börjar nästan "känna" hennes familj, vet vad de gillar och vilka intressen de har! *S*

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ojoj vilket arbetat superläckert kort!! Härliga färger och sååå många härliga dekorationer:) tack för hjälpen på S.S idag,, hade inte klarat det utan dig! Stort tack att du svarade :) ha en fin vecka. Kram

  SvaraRadera
 4. Så snyggt kortet blev och så fina band du har använt
  Roligt med kunder som återkommer.
  Ha det så gott
  Kram Mona

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.