tisdag 20 november 2012

Vinterkyla

Svensk Scrapbooking har en utmaning i November där man ska göra något som håller en varm i November. I reglerna står att man ska använda mist 3 medium, alltså tre färg produkter. Jag har använt Modeling Paste, acrylfärg och gesso. Jag valde att göra denna kvinna med jacka, för på vintern är det härligt att svepa in sig i något varmt då kylan biter. Wish me luck! :-)


 


6 kommentarer:

 1. Läcker dam! Hoppas allt är bra med dig! //Lotta

  SvaraRadera
 2. Men du denna utmaningen passade ju superbra till dig, precis sånt du älskar att göra ju =)
  Så fräckt detta var!! Helt otroligt vad duktig du är på detta, den damen är så cool, kappan du gjort är makalöst bra gjort, vad du är duktig!! Proportionerna är så bra, allt är i "rätt" storlek och ansiktet superfint gjort! Det är så kul att titta på sådana här skapelser för jag hade aldrig kunnat göra det själv så det är ren fröjd att kolla in dina fräcka sådana hära!!!!
  Jag håller en tumme för dig!
  kram

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Kul att använda juteväv till håret!

  Fast sådär såg ju inte din nya jacka ut! ;) Hoppas att du fortfarande är nöjd med inköpet.

  SvaraRadera
 4. Men så kreativ & duktig du är! Snygg jacka, ja hela alstret är förstås jättesnyggt, kul & annorlunda!

  SvaraRadera
 5. Du anar inte hur glad och rörd jag blev över detta fantastiskt vackra kort jag fick av dej idag och just att du sa att du tyckte att denna vackra kvinna såg ut som mej, hur smickrade och rörande var inte de då? Hon är ju hur söt som helst. Stor kram till dej!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.