söndag 18 november 2012

Victor älskar Cars

Min son älskar Cars från Disney. Ja allt som rullar är livet det. Inget annat är så viktigt som hans bilar då han leker. De är med överallt. Han har många men önskar sig såklart fler till jul.
Svensk Scrapbooking har en utmaning denna månad där man ska använda färger som bryter bra mot varann. Här är mitt bidrag.

4 kommentarer:

 1. Haha, tänk att det finns en sådan bil i "vanlig" bilstorlek =)
  Du har fångat upp den där bilen på kortet superbra med dina dekorationer på denna LO, superbra gjort!!!
  Härlig och lekfull LO!
  Då mina barn är såpass stora nu har jag 0 koll på allt detta som jag förr hade stenkoll på =)
  När syrrans ena son fyllde för ett tag sedan fick hon sms:a vad det var han önskade sig, jag gick sedan till BR, visade sms:et och blev guidad till rätt hylla som jag kunde välja från = det blev en sak ur denna serien =)
  Allt har sin tid men lustigt hur man kommer helt bort från leksaker nu när det endast är dator, FB, Iphone, alla dess olika spelkonsoller, kläder, smink och gud vet allt som gäller i detta hus =)

  Ha en fin söndagskväll!
  kram från mig

  SvaraRadera
 2. Åh så läcker LO :) kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Åååh, jag blir glad bara av att titta på din fina LO med de härliga färgerna och den snygga komponeringen! En annan liten krumelur som skulle älska din LO är min son som blir 4 år i januari =D Vilken upplevelse att få möta Blixten i fullstort format! Lycka till i utmaningen!

  Ha en mysig dag, kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.