torsdag 1 november 2012

Tid för Lugn

Nu är det dag 7 på mitt blogg jippo där du har chans att vinna olika vinster.  Alltså sista dagen och i morgon presenterar jag vinnarna.

Detta gör jag för att fira min blogg som fyller 2 år. Jag är glad att ha min blogg då jag får chansen att visa det jag gör för andra. Även att ha allt samlat på ett ställe. Att få kommentarer stärker mig också mycket att fortsätta göra det jag tror på.. Tack allihop där i cyber...


Denna vecka 26 oktober- 1 November kommer jag varje dag ha olika vinster. I varje inlägg kommer även det finnas något som är skapat av mig. För att ha chansen att vinna detta vill jag att Du skriver ner under kommentarer hur du skulle använda denna vinst på mitt kort.  Alla kan vara med och tävla och sluttid alla dagar är kl 23:59. Vinsterna presenteras lördagen den 2:a November på förmiddagen.

Jag gör på detta sätt för att fler ska få chansen att vinna, men har du tur kan du vinna flera vinster.

Detta kort är till en kvinna som givit mig mycket stöd.
 
 Detta kan du vinna idag, 1 nov fram till kl 23:59.
Detta blir en enkel en, och det är ju skönt!I morgon presenterar jag vinnarna på de olika dagarna. Tack alla som varit med och lycka till!


13 kommentarer:

 1. Gomorron på dig =)

  Vilket fantastiskt papper du använt på detta kortet, det som har träden på sig. otroligt stämningsfullt kort detta var! Insidan är så mysig och vacker....sen att mitt namn står på det gör ju inte saken sämre,hihi.
  Du gör alltid alla dina projekt ordentligt och välgjort så inget av sakerna under veckan har behövts sättas på..................men man måste ju följa regler här i världen =)
  Då detta kortet är så ljust och vackert hade jag bara "toppat" med någon lila blomma jämte blomman uppe i höger hörn här för att ge ett litet extra blickfång till det hörnet.
  Den dekorationen du hade i mitten på framsidan på detta kort, längst upp, var skitsnygg!!

  Tack för att du haft en jätterolig candy under veckan =)
  Kram och ha en fin torsdag!!

  SvaraRadera
 2. Oj, det här kortet var vackert, med mjuka milda färger. Vackert precis som det är. Det första jag gjort med några beige och bruna blommor är att jag hade dämpat deras färg, med antigen akrylfärg eller gesso. Sedan har jag låtit kvistarna även fått lite färg. De minsta blommorna hade fått gjort ett litet grenverk på staketet och för att binda det samman så hade jag låtit några blommor fått gruppera sig med det stora.

  Hoppas du förstår vad jag menar. Ha nu en riktigt fin dag och ett härligt veckoslut. Kram Katja

  SvaraRadera
 3. Vilket ljuvligt vackert kort!

  Jag hade använt dom beigebruna och aprikosa blommorna. Strukit över med en aning vit acrylfärg, bara lite, lite och satt dom vid blomman i övre högra hörnet.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hade satt nån eller ett par blommor vid de stora som redan sitter på kortet.

  Men jag tycker det är Sååå fint som det är så helst
  hade jag inte satt dit någon alls

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 5. Åhhh, det är ett så fint kort... inger ju precis lugn och ro...kalasfint.

  Ha det bra

  SvaraRadera
 6. Som alla redan sagt så är det så fint som det är men jag skulle använda vinsten till att komplettera den nedre blomman på framsidan.
  Skulle förstås dämpa dem med lite vit färg först så att de passar in lite bättre.
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 7. Åh, så vackert! Och hela kortet andas verkligen lugn, precis som det står inuti!

  För att skilja mig lite från övriga här, så hade jag knåpat ihop lite blommor som jag låtit slingra sig runt staketet, i högra änden av det. Lite blommor i skogen, helt enkelt... Men som flera andra skriver så hade jag dämpat ner färgerna på dem med vit färg eller gesso, så att de smälter in i det ljusa, stämningsfulla.

  SvaraRadera
 8. Its a beautiful and elegant card Stephi, Im sure she will love it! You can add some of the brown, green or peach flowers either on the front of your card next to the big flowers or on the last page in one of the top corners.
  Pearl x

  SvaraRadera
 9. Så underbart kort som verkligen andas lugn och ro! Hm... som vanligt är det inte lätt att komma på vad man skulle tillägga till ett perfekt kort... Insidan av kort kan ju vara svåra att dekorera med blommor som inte är platta... Men funkar det med dessa blommor skulle jag antagligen lägga till blommor i både början och ändan av staketet och låta dem gå lite uppåt och inåt mot varandra men inte helt nå varandra... Annars beroende på hur baksidan ser ut skulle jag kanske på någotsätt knyta ihop blomraden på framsidan på baksidan :)

  Önskar dig redan nu en riktig riktigt trevlig helg!!! Och tack för att du ordnar något så här kul :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Ett underbart fantastiskt kort så vackra papper du har använt.
  Dagens uppgift hade jag nog använt de bruna och aprikosfärgade blommerna nere i det vänstra hörnet och och satt de uppåt sidan för att jämna ut tyngden åt nederkanten, kanske hade jag dämpat lite men troligtvis inte gillar klara och rena färger, var det några guld pärlor jag skymtade så hade de fåt komma med de också.
  Det har varit en fantastiskt rolig candy även om jag inte vait med dig alla dagarna så hoppas jag på lite tur nu. Även om candyn är slut nu så kommer jag att besöka dig lika ofta ändå även om jag inte alltid lämnar en kommentar
  Ha en underbar helg
  Kram Mona

  SvaraRadera
 11. Fint kort :-)

  Jag skulle låta blommorna sitta runt och på staketet.

  SvaraRadera
 12. Det var längesen jag var på en bloggrunda nu, så det var ett bra tag sen som jag kikade in här. Jisses, du är så himla duktig. Vilka otroligt vackra alster du har gjort!!! Snacka om ögongodis :)

  SvaraRadera
 13. Åhh vad mycket fint jag hittade hos dig. Massor med snygga alster med snygga detaljer!

  Tack för din fina kommentar hos mig.

  Kram
  Åsalill

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.