torsdag 22 november 2012

En hatt

I måndags visade jag denna hatt för Scraplagret.


7 kommentarer:

 1. Så himla läcker! Snygga detaljer och rolig idé!

  Kram
  Åsalill

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig hattbonad och den stora rosetten med blomman är verkligen mitt i blickfånget! Ljuvligt romantiskt med spetsen, blinget och rosorna! Härlig inspiration och jag gillar verkligen den påhittiga och annorlunda formen! Du är en stjärna på scraphimlen! ;)

  SvaraRadera
 3. Men du så snygg den var =)
  Du har verkligen en egen stil, du får på så mycket olika lager och saker och det stämmer så fint ihop när du gör det!! Hattformen är ju jättefin =) Sedan väver du ofta i damer i dina verk vilket jag gillar, denna var himlans snygg med sin hatt över ansiktet!!
  Igår var vi på utvecklingsdag med jobbet. Efter att vi kommit in från sista fikan så låg det hattar av alla de olika slag på våra bord...............hm....tänkte vi allihop, vad fasen skall de få oss att göra nu......det visade sig att varje hatt stod för någonting och sedan skulle vi besvara frågor kring detta. T.ex den svarta hatten var vilka hot vi såg i framtiden ang jobbet o.s.v. Hon berätta även att det fanns en historia kring varje hatt men den hann hon inte berätta. Får fråga henne på jobbet för det hade varit intressant. Så nu när jag såg din fina hatt kom jag att tänka på den hatten vi hade på vårt bord igår =)
  Ha en fin kväll!!

  SvaraRadera
 4. Aww this is really sweet so adorable and lovely

  SvaraRadera
 5. Den här är så otroligt fin! Kram!

  SvaraRadera
 6. Åhh, så himla fin! Du är jätteduktig!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.