söndag 28 juli 2013

MinialbumI början av juli fick vi hem 2 stycken kattungar. Barnen har tjatat en evighet och nu kände vi att de har mognaden att ta hand om små djur. Vi har bestämt att katterna är min dotters, vilket ger henne mer ansvar för dem. Min dotter ville ha ett album med bilder som hon kan sitta och titta i, så här är albumet, gjort på ljuvliga papper från Primas kollektion Lyric. Detta visar jag i dag för Scraplagret. Här kan hon sätta in lappar i lilla fickan på ena sidan. Finns en del tomma sidor där hon kan fylla själv med de bilder hon gillar.8 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Finns det något gulligare än små söta katter =)
  Vad gulligt av dig att göra detta fina album till dottern, vilken tur hon har som har dig som mamma!
  Mild snygg stil genom hela albumet och vad kul att du lämnat lite sidor till henne att själv sätta prägeln på albumet, det gillade jag och tror nog att dottern uppskattar det oxå att få greja lite själv med det.
  Ha en fin söndag!
  kramiz

  SvaraRadera
 2. Åååå så söta kisar det fnns inget ljuvligare än kattungar jag bara älskar dem, vi har haft flera kullar genom åren men fick ta bort vår fina honkatt i september då hon inte mådde så bra längre. Så nu finns här bara två katter kvar på gården.
  Det är alltid bra att barn får växa upp med djur att få lära sig ta ansvar och visa hänsyn och tänka på djurets bästa.

  Jag lovar att ditt fina album kommer att glädja länge för de här små liven växer till sig ganska så fort och man glömmer lika fort hur gulliga de var när de var små.
  Så bra att ni tog två på en gång då har de alltid sällskap av varandra och alltid en lekkomis, njut nu av den här tiden

  Ha det så bra
  Många Kramar Mona

  SvaraRadera
 3. underbar! älskar minialbum!!!

  SvaraRadera
 4. Vilka sötnosar, jag kan föreställa mig att glädjen är total för din dotter. =D Vackert album du skapat till henne, snyggt med de två tagsen som hänger från albumryggen!

  Aj då, upptäckte först nu att jag länkat till en helt annan vikning/tutorial i inlägget med det blågröna kortet. Rätt länk ska vara: http://k-designsblog.blogspot.se/2013/05/napkin-fold-tutorial.html

  Ha en härlig dag, kram!

  SvaraRadera
 5. Så fint och välarbetat album. kram bibbi

  SvaraRadera
 6. Men åhhhh sicka sötnosar
  Väldigt fint album

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 7. Vilket underbart vackert minialbum och vilka fina minnen!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 8. Vackert litet album på söta små missar. Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.