måndag 8 juli 2013

En sommarask

Idag har jag bloggat denna ask för Scraplagret. Den är en present till en mycket gullig tjej.
9 kommentarer:

 1. Gokväll!
  Första semesterdagen över och det är en sån härlig känsla att veta att man är ledig en hel månad framöver =)
  Vilken snygg ask du gjort och dekorerat = Stephi-stil ända ut i hörnen =) Jag gillar när du scrappar i denna stilen, det är såååå mycket DU och så snyggt!!! Snyggt papper på insidan och ett sånt sött hänge du hängt där asken öppnas =)
  Hoppas du njuter för fullt av solen som äntligen letat sig till Sverige =)
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Åååå så tjusig den blev din ask och så snyggt det blev med alla olika blommor håller med Iffa det är så mycket du och du lyckas få med så många fina detaljer så helheten nästan tar andan ur en man tittar o tittar och ser nya saker hela tiden. Insidan på asken gillade jag också så snyggt det pappret var du har på locket och det passar så bra till den röda bottnen
  Passar verkligen till en gulllig tjej och innehållet i asken var ju inte dåligt det heller.

  Ha det så gott Stephi
  Kramar Mona

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig sommarask och som om det inte var nog gömmer sig scrapgodis inuti! Det blir en underbar present! Snyggt med insidan i samma stil som ovansida, men med helt annan färg, cool effekt! Vackert med det färgade tårtpapperet under dekoren på locket och detaljen med den lilla ängeln som hänger från askens lock gillar jag massor, kreativt!

  Hoppas du har det gott!

  Kram

  SvaraRadera
 4. En fantastisk sommarask!!! Vilken lycklig en som får denna! Som alltid på dina alster härliga detaljer och ljuvliga färger!

  Ha der bäst!

  SvaraRadera
 5. Härligt fin ask du har gjort, kan tro att den blir uppskattad!
  Önskar dig fina dagar!
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 6. Men den var ju till MIG!!!!!!
  Fick en avi igår att hämta ett paket..........hm, tänkte jag, har ju inte beställt nått.............cykla direkt till postutlämningen nu när det öppna på morgonen.............slet upp paketet hemma och hitta denna helt UNDERBARA ask att få se i verkligheten =)
  Tack underbara Stephi!!!!!!!! Vad mycket fint som låg inuti oxå = STORT TACK! och kortet du hade med = jag älskar ju klackar, fasen vilket fräckt kort!!!!
  Du har förgyllt min dag idag och för ett bra tag framöver = såååå glad att jag känner dig för du är en så fin person <3
  Kramar i mängder från mig!!

  SvaraRadera
 7. Ursnyggt!!! Så fint dekorerad med alla blommor och alla fina val av papper, så gulligt med den lilla ängeln på låset :)
  Kramis

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.