torsdag 11 juli 2013

Ett skokort

Jag har en gullig bloggvän som kallas Iffa. Hon fick detta kort av mig tillsammans med asken som är i inlägget under detta. Hon älskar skor så självklart skulle hon få en doja, tyckte jag. Dessutom gillar hon lila och Maja Design papper.  En annan bloggvän Cornelia brukar göra dessa kort med liten kant. För mig var det första gången och jag kommer prova på fler gånger. Tack för inspirationen.
6 kommentarer:

 1. WOW, så snyggt, elegant och så Iffa! =) Häftig effekt när kanten på kortet är låg och med skon som kaxigt sticker upp!

  Ha en härlig helg, kram!

  SvaraRadera
 2. WOW såå snyggt!!! Helt klart ett kort för Iffa :)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Åh, här är ju mitt snygga kort!!!!!
  Jag tycker kortet är sååååå läckert!
  Det jag även gillar med det är att du gjort det speciellt till mig. Du har snappat upp vad jag gillar både med skor, färg och papper......sånt tycker jag jättemycket om för det visar att personen verkligen bryr sig om mig <3
  Jag har oxå sett just den kortvikningen hos Cornelia men aldrig prövat. Du lyckades alldeles fantastiskt bra på första försöket så tycker du skall göra fler sådana vikningar =)
  Ha en jättefin helg!!!!
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Det här Stephi är mitt i prick till Iffa, och det här är ju verkligen en kul vikning. Du har verkligen kommit i pysseltagen igen och det är så kul att kika på allt fint du gör

  Ha det så gott
  Kramar Mona

  SvaraRadera
 5. WOOW såå läcker!!
  Passar ju såå himla perfekt till Iffa :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 6. Jätte snyggt kort, ser så stilrent ut :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.