måndag 21 oktober 2013

Snögubben med krulligt hår

Lillblomman har varje månad så fina skisser hos Lillblomman skissar. Varje månad har man chans att vinna fina priser. Det är många gånger jag gått in och tittat och beundrat alla fina bidrag. Jag har vid flera tillfällen känt att "Nä..det e kört" -känslan och struntat att delta. Denna månad är det så ljuvliga julpapper från Inkido som man kan vinna så jag bestämde mig att inte kolla på de andras bidrag utan bara köra på!
Här är mitt bidrag, ett snöigt sådant:-) Jag har lekt loss med olika medium och en del stenciler. Den söta men ej så glada snögubben gjorde min stora kille till lillkillen för några år sedan och den är alldeles underbar, tycker jag.5 kommentarer:

 1. Den blev jättefin till slut!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också om Lill-Blommans fina skisser, men kommer sällan (aldrig) till skott och skapar något... fastän jag verkligen behöver göra några LO-er till barnbarnet som fyller år nästa månad.

  Härlig snögubbe på lika härlig layout här!

  SvaraRadera
 3. Hej Stephi!
  Din LO blev så läcker med härliga färger och detaljer, me like:)) och snögubben blev så gullig:) Nu håller jag tummarna för dig att du vinner:))
  Du är såååå himla duktig, alltid lika inspirerande att kika in till dig:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 4. Så läcker den blev!! Roligt att du struntade i jantelagen och antog utmaningen!! Ett alldeles underbart foto med en söt historia om hur din ena son gjorde snögubben till sin bror....Och du använder alla snöflingorna på ett så kreativt sätt. Gillar skarpt!!
  ...Och visst är papprena från Inkido jättefina!!

  SvaraRadera
 5. Men gumman! Inte ska du känna att det inte är ngn idé! Du gör ju alltid superfina och kreativa alster! Men jag är väldigt glad att du valde att vara med och bjuda mig på denna ursnygga layout! Favvisfärger och en så söt historia! Kramiz!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.