onsdag 9 oktober 2013

Bloggcandy 80000!

Idag upptäckte jag att besöksmätaren överskridit 80000! Herre guuu- Åttio tusen.
Jag har haft bloggen i snart 3 år och den betyder mycket för mig. Här har jag allt samlat under olika kategorier och kan blicka bak. Det är roligt att se hur jag utvecklats och hur stilen vidgas i och med åren.

Tack alla ni som tittar in och vill se vad jag skapar. Tack för feedback och intresse för min sida och mina mallar. Stor kram till er goa människor.

Lite regler och slutdatum är ju alltid bra att skriva ner. Bloggcandyn är öppen för alla och den avslutas den 10 November 2013 kl 23.59. Du behöver inte följa min blogg. Vill du ha en till lott skulle det vara kul att du skriver ett till inlägg där du beskriver min stil. Jag är inte ute efter att få höra vackra ord utan mer vad du placerar mig i för fack inom Scrapbooking. Jag själv vet faktiskt inte då jag upplever mig bred. Lägg in den översta bilden i din sidebar.
Lycka till och kram till er alla där ute.


 Extra bilder19 kommentarer:

 1. Grattis Stephi!

  Min bloggbesöksräknare har just passerat 40 000 och jag funderar på en candy... så ramlar jag in här och konstaterar att du har just dubbelt så många. Och det är inte konstigt alls, för det är alltid lika roligt att titta in hos dej och beundra allt vackert du gör!

  SvaraRadera
 2. Ett inlägg som beskriver din stil och stoppar in dej i ett fack?!?!? Stephi, det låter sig bara inte göras!

  Du är just "Stephi" och det du gör är "Stephi". Det säger allt. Något annat fack behövs inte!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Ja, det där med stil är svårt för precis som du skriver har du en otrolig bredd och variation. Om jag nu ska försöka skulle jag säga romantiskt och detaljerat.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Hej Stephi,
  Jag kan inte och kanske vill heller inte placera dig in i något fack. Tycker precis som du själv att du är bred. Det är jätte roligt att titta in här. Man vet ju inte vad du hittat på:) Spännande. Du är en generös scrappare också som delar med dig av mall, idéer, glädje...Stora kramar Christine

  SvaraRadera
 5. ETT JÄTTESTORT GRATTIS till 80 000 besökare på bara tre år helt otroligt bara det säger ju en hel del om dig Stephi.
  Om jag skulle försöka beskriva dig så skulle jag säga att du är en tjej som inte säger att någonting är omöjligt du ser bara möjligheter i ditt skapande och inga hinder, din fantasi är otroligt kreativ och du gör fantastiska saker i papper som jag aldrig skulle köpa och bygger upp riktiga konstverk du kletar och kladdar i mixed media ena gången nästa får vi se något uppbyggt i 3D nästa igen är det romantiska kort i vintage stil och nästa gång är det en kamera , skor eller en såg ..... Din bredd är otrolig och du använder alla tekniker och blandar hej vilt och jag tycker alltid det är lika roligt att besöka dig

  Önskar dig allt gott
  Många kramar Mona

  SvaraRadera
 6. WOW 80 000 besökare! Grattis. Förstår att många tittar in här.
  Länkar och lagt till bild i min sidebar.

  Jag vet inte vad alla "fack" heter men jag tycker du har en väldigt väldekorerad stil, mycket mixed media, alter, färger. Välarbetad stil skulle jag vilja säga.

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Grattis! Jag vill placera dig i facket som en av dom duktigaste kortkreatörerna i Sverige :) du gör välarbetade kort och har humor överraskar och är väldigt tekniskt duktig!

  SvaraRadera
 8. Grattis till sååå många besökare!
  Du är en otroligt duktig scrappare, och du har helt rätt i att du är bred! Du behärskar många olika stilar och det är din styrka! Din stil är helt enkelt mångsidig!!
  Kram, och hoppas vi ses snart!
  Din blogcandy-bild ligger nu i marginalen på min blogg!
  http://hemmahosulrika.blogspot.se/

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till dina fina besökstal! :)
  Jag blir gärna med i din candy, och provar lyckan.

  SvaraRadera
 10. När det gäller din stil, har jag kikat lite runt i din blogg...
  Jag måste nog säga att du har en kreativ stil. Den är bred som du säger själv, och du blandar kanske olika stilar - til din egen - i dina arbeten.
  Men jag gillar det! Det måste ju inte vara någon speciell stil.
  Lycka till i ditt fortsatta skapande! :)

  SvaraRadera
 11. Hej självklart vill jag vara med på din fina blog candy! Har länkat på min sida så du hittar den där.
  Du är bred och jag vet inte om jag kan sätta dig i nåt fack men en sak är att du är fruktansvärt duktig på det du gör och det är just därför du fått så otroligt många besökare.Man tycker om att komma tillbaka till någon som är så kreativ och är man bred så når man ju verkligen ut till en massa rad olika människor med olika stilar.
  Bra jobbat!
  Kram MAlin

  SvaraRadera
 12. Hej och grattis till antalet besökare!! Jag har inte ens en fungerande besöksräknare...
  Din stil: mångsidig skulle jag säga; du gör både kort och layouter, använder återbruk av föremål, tillverkar små möbelskåp och fågelbon och halloween-linnen. Mångsysslare; det skulle nog inte gå att placera in dig i ett fack och säga "hon är kortmakare" eller "hon är scrapbooker" el dyl. Det är väl bra?

  Saludos,

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 13. Jeg synes du har en flott, forseggjort og veldekorert stil . Jeg kan klart og tydelig se at dine kreasjoner ikke er hastverksarbeid, men godt gjennomtenkte prosjekter. Lekker give away, og jeg krysser fingrene. Ha en super dag.

  SvaraRadera
 14. Jättegrattis till det stora antalet besökare!!! Otroliga siffror, men de visar ju att det finns många som gillar det du gör. Tack för chansen att få slåss om den härliga candyn. Jag har länkat från Pappersgalen http://pappersgalen.blogspot.se/
  Allt gott!
  Outi

  SvaraRadera
 15. Det går faktiskt inte att stoppa in dig i ett fack, med en särskild stil. Jag skulle snarare beskriva dig som oerhört kreativ med det material som du råkar ha i händerna för tillfället. Du liksom "trollar" fram olika fantasifulla kreationer.
  Outi

  SvaraRadera
 16. Jag kan bara inte säga att du bara passar i ett fack. möjligen facket "Kreaktiv insperatör"!! Du har lösningar på massor och när man googlar på diverse sök ord så hamnar allt som oftast inne på din blogg självklart vilket är helt rätt för man inspereras alltid här inne detta är även min tillflyktsort när jag inte känner insperation, för det gör jag alltid efteråt!

  SvaraRadera
 17. Hej och grattis!
  Jag har aldrig hälsat på här på din blogg förut, men jag kan efter att ha spenderat ungefär tjugo minuter här säga att din stil är kreativ, genomtänkt och... hur ska man säga... När man ser mer och mer saker hela tiden. Och inte minst inspirerande! Jag har fått många nya idéer!

  Hej svejs! ;)

  SvaraRadera
 18. Du har en flott og gjennomført stil.
  Utrolig mye fint å se på i bloggen din.
  Merete

  SvaraRadera
 19. Jag har länkat från min blogg! :)
  doodlescrap.blogspot.se

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.