lördag 9 mars 2013

Tavla till en tjej

Jag fick två beställningar av en familj och den ena tänkte jag visa idag. Tjejen är 8 år gammal och gillar rosa lila och svart. Hon gillar hästar, att åka snowboard, åka slalom, älskar AIK och håller på med gymnastik. Jag fick fria tyglar (like) och kladdade loss med metallfärger och sprayer. Sånt som blänker brukar ju småtjejer gilla, tänkte jag. Nu får jag hoppas den blir en bra present! Ber om ursäkt för lite dåliga bilder, det var jättesvårt att fota då det blänker.






5 kommentarer:

  1. godmorgon!
    detta kommer bli en superfin present till flickan, helt underbar och personlig, älskar att du skrivt hennes namn och ålder där bak =)
    Tror mig även se att du använt ett roligt armband med dragkedja på från........Lindex tro.....sånt finns även i detta hem...........men tyvärr på dotterns rum så det får inte användas till ett sånt här fint ändamål,fniss.
    Älskar att köpa sånt till henne och ibland köper jag även till min scraphörna.......men den som väntar på något gott =).....tilslut kanske det hamnar hos mig,haha!
    Ha en underbar lördag!!!!
    Själv skall jag sätta sonen framför datorn nu och ge mig ut på en promenix och samtidigt göra mig av med lite plast........jisses vad man får springa till återvinningstationerna med skräp =)
    kram!

    SvaraRadera
  2. GÖTA PETTER sååå snyggt, helt fantastiskt, hur gör du människa, säger bara WOOW W0OW :)

    KRAMIZ

    SvaraRadera
  3. Vilket otroligt fint och välarbetat kort/tavla!! Såå mycket fina detaljer och du har ju fått med hennes intressen och färger på ett fantastiskt sätt. Otroligt imponerande!

    Kram
    Åsalill

    SvaraRadera
  4. Läcker färg och en massa "bling" så det kommer att bli succé, det är jag säker på!
    SNYGGT JOBBAT!!

    SvaraRadera
  5. Sååå lila och sååå snyggt

    Kraaaaaam

    SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.