måndag 4 mars 2013

2 påskkorgar

Idag visar jag två påskkorgar för Scraplagret. Med min nya stans från Martha Stewart har jag gjort dessa söta korgar. Papper jag använt till dem är från Graphic45. Vill du veta mer om materialet  titta in på Scraplagret.


3 kommentarer:

 1. Oj, tror bestämt mina snabba fingrar slarvade bort den första kommentaren jag skrev = jag börjar om =)

  God förmiddag =)
  Jag har semester idag och gör precis vad jag vill tills sonen slutar skolan om 3 timmar, så härligt!! Har precis cyklat och hämtat ett paket med ny stans i, så kul!! Dock inte denna fina som du testat här i detta inlägg. Har kollat video på den och den verkar rolig =)
  Tycker du att den var lätt att arbeta med och att magneten fäste så lätt som jag sett så att det blir en perfekt kant? De två utseenden som du testat är ju jättefina!!
  Dina korgar = wow tjejen, du har så många ideéer som du sedan sätter i verket = dina korgar är såååå fina!!
  Som alltid läckra papper här inne och så snyggt gjort med formen på korgarna. Gillar verkligen dina handtag,, dekorationen på toppen = urtjusiga!
  Vad härligt att läsa att du tänker ha en härlig vecka, jag unnar dig verkligen det och tror oxå du kommer att få det ;)
  Näe, nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan det blir promenix bort till mataffären och handla innan sonen tas med på vägen hem =)
  Kramiz!!

  SvaraRadera
 2. Åååh, vilka häftiga korgar! Läcker design och en riktigt smart idé. Att färger och dekor dessutom är otroligt smakful gör inte saken sämre! Gillar dina pappersrosetter, ursnygga!

  Ha en mysig dag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fattar inte hur du har gjort, men BRA blev det! Otroligt bra! Hoppas G45-gänget kikar in idag och inser vilket kap de gör, om de "anställer" dej!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.