lördag 27 oktober 2012

Blogg Jippo, stor ask

Nu är det dag 2 på mitt blogg jippo där du har chans att vinna olika vinster. Detta gör jag för att fira min blogg som fyller 2 år.


Denna vecka 26 oktober- 1 November kommer jag varje dag ha olika vinster. I varje inlägg kommer även det finnas något som är skapat av mig. För att ha chansen att vinna detta vill jag att Du skriver ner under kommentarer hur du skulle använda denna vinst på mitt kort.  Alla kan vara med och tävla och sluttid alla dagar är kl 23:59. Vinsterna presenteras lördagen den 3:e November på förmiddagen.

Jag gör på detta sätt för att fler ska få chansen att vinna, men har du tur kan du vinna flera vinster.

Idag visar jag en ask till en släkting som fyller 40 år. Jag hoppas hon blir glad över denna.

 Då jag ej hade några tjusiga Tim H fötter tog jag knappar som jag knipsade öglan av.

Detta kan du vinna i dag, lör 27 Okt fram till kl 23:59.
Nämn hur du på något sätt kan använda detta på min ask.


 


10 kommentarer:

 1. Hejj! Vad fin ask! :) Jag skulle nog isåfall kanske tagit en vintage trinket och satte den på trädekorationen (tror jag det är) på ena sidan där :)

  SvaraRadera
 2. Superfin ask. Jag hade satt vintage trinket på locket mellan blommorna längst ner. Kram

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vacker ask! Jag hade kladdat lite gesso på tulpanerna och smugit in dem bland de andra blommorona för att skapa lite mer olikheter bland blommorna (inte bara blommor med kronblad öppna uppåt) och jag skulle bytt ut mitten av den stora vita blomman mot vintage trinket-blomman med lite gesso på. Det lilla hjärtat hade jag smugit in bland blommorna i nedre vänstra hörnet på locket, och haft på lite gesso på det med, så att det smälter in med det andra, men fortfarande glittrar lite.

  SvaraRadera
 4. Åhh, vilken himla fin ask! Perfekt att ge bort lyxig choklad i. ;)

  Jag hade använt tulpanerna bland de andra blommorna, men liksom fyllt/byggt ut längst sidorna. Dvs satt tulpaner uppåt på vänster sida och nere mot vänster i den högra "blombuketten". För att de ska smälta in hade jag lagt lite vit akrylfärg på också.
  Den trinketsen längst upp - blomman, den hade jag satt på lockets kant på baksidan av asken. På så sätt kan man välja vilken sida man vill ha utåt. Variera sig lite.
  Hjärtat hade jag klippt av öglan på och satt bland blommorna på höger sida. Satt i fina foton i, kanske på dig och den som ska få asken.

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Jag hade satt dom på sidan så att det såg ut som ett lås

  SvaraRadera
 6. OMG såå vacker ask, helt underbar.
  ÅHH nu fick jag ju hjärngympa igen ;), tänker och tänker, känner att jag inte skulle lägga till nåt på denna ask, men men måste ju :), så jag skulle klämma in tulpanerna bland blommorna och även hjärttat skulle jag hänga på något sätt bland blommorna :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Vilken fin ask.
  Klart att hon som ska få den blir glad. Vem skulle inte bli det.
  Var har du hittat asken?
  Må så gott!

  SvaraRadera
 8. Super fin ask :D du är så duktig :D Trinketsen skulle jag göra ett smycke av och lägga i asken och förvara smycken i den :D

  SvaraRadera
 9. Åhhh, vilken fin ask... det kommer att bli succé ..

  Ha det...

  SvaraRadera
 10. This is soooo beautiful! Can I have it! ;) You can add these charms to the front in between your flowers.
  Pearl x

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.