tisdag 30 oktober 2012

Blogg Jippo, Rosa babykort

Nu är det dag 5 på mitt blogg jippo där du har chans att vinna olika vinster. Detta gör jag för att fira min blogg som fyller 2 år.


Denna vecka 26 oktober- 1 November kommer jag varje dag ha olika vinster. I varje inlägg kommer även det finnas något som är skapat av mig. För att ha chansen att vinna detta vill jag att Du skriver ner under kommentarer hur du skulle använda denna vinst på mitt kort.  Alla kan vara med och tävla och sluttid alla dagar är kl 23:59. Vinsterna presenteras lördagen den 2:a November på förmiddagen.

Jag gör på detta sätt för att fler ska få chansen att vinna, men har du tur kan du vinna flera vinster.

Idag visar jag det andra barnkortet med budskapet "Välkommen till världen" som jag fick beställning på. Det är till två tvillingar.
Och detta kan du vinna idag, den 30 oktober fram till kl 23:59.
Detta blir verkligen en kluring att lösa..haha

8 kommentarer:

 1. Jag hade nog tagit den vänstra översta knappen och satt den i övre vänstra hörnet på kortet.

  Det är ett jättefint kort!

  SvaraRadera
 2. Jag hade satt de 2 knapparna med kartbilder på och satt på var sin sida av blinget på sidan med Välkommen till världen-texten. Och text-knapparna på motsatt sida i de övre hörnen.

  Skulle jag nyttjat den sista också, så skulle jag bytt ut rosen på framsidan och satt den där istället.

  Men ditt kort är helt underbart som det är redan nu!

  SvaraRadera
 3. Fina kort... som vanligt...Grattis på två-årsdagen förresten *S*
  Åsså knapparna då...om de är tillräckligt små, skulle jag nog sätta de två översta till vänster och den under, i mitten av tygblommorna ...

  Ha det fint.

  SvaraRadera
 4. Hej Ja inget lätt uppdrag du delar ut idag men jag hade satt de två knapparna med kartbilderna på barnvagns hjulen som en symbolik att lägga välden för fötterna på barnet ( hjul när man inte kan gå) :)) Och detta kortet till flicka var lika finst som pojkens
  ha en bra dag
  Kram Mona

  SvaraRadera
 5. Oj! Badges med resetema på ett romantiskt babykort? Verkligen en utmaning... Men jag hade tagit knappen med pratbubblan och "What a wonderful world" och satt lite över stjälken på blombuketten på framsidan.

  SvaraRadera
 6. Underbart kort :-)
  Jag skulle sätta en, kanske två badges på det gröna papperet, vid sidan om dikten.

  SvaraRadera
 7. Jag skulle sätta "what a wonderful world" knappen på en av blommorna på bandet längst ner i insidan av kortet på den vänstra sidan, under "äntligen är du här"

  SvaraRadera
 8. Stephi this card is really adorable and I dont think it needs anything else. But if you really want, you can add just one to the top corner of the inside of the card.
  Pearl X

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.