onsdag 17 augusti 2016

Två beställningskort

I sommar har jag haft dessa 2 kort på beställning.4 kommentarer:

 1. Det har varit ganska mycket tjat om att vi ska ha en vit jul. En vit jul som inte menas snö utan alkoholfri jul. Å det tycker jag självklart är bra. Men det är inte heller något som jag upplever som ett problem i min familj. Vi nöjer oss lika väl med julmust som något annat. Även om jag gärna dricker lite vin eller en snaps till sillen. Shit jag tycker jag framstår som en alkoholist hur jag än formulerar mig. Men alla som känner mig vet att så inte är fallet.

  Något som jag upplever som ett större problem är mobiltelefonen. Den däremot tycker jag är en grej som INTE hör hemma på julafton!!!! Julafton ska firas med närvaro!!! Därför kommer jag att checka ut från cybervärlden kl 15.00 när Kalle Anka börjar och låta min mobil sova fram tills att julafton är över!!!

  Jag ska fira julen med mina nära och kära!!!

  Vem är med mig på detta???

  Min bloggadress: http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 2. Beautiful card, I love the image and the design.

  SvaraRadera
 3. Okej, så vad har lärt sig från Rolex om en klockor kopior av Rolex mest bisarra skapelser? Ingenting. Ännu bättre är att klockan inte hittas någonstans på Rolex.com - den är emellertid närvarande på den officiella rolex klocka kopia presssidan, och den var på utställning på BaselWorld 2019. De galna, fetaste, galaste, blingaste Rolex-klockorna som är gjorda idag kommer aldrig någonsin till någon av fake rolex dessa webbplatser, inte heller till publikens eller mediereserverade produktvisningar av varumärket på BaselWorld. Men vi fake omega får ibland händerna på en eller två.

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.