måndag 5 augusti 2013

Sommarkorg med kort

Denna korg visade jag häromdagen för Scraplagret.
Jag vill tacka min underbara Dt mamma Emma för dessa 1,5 år du givit mig chansen att få designa för Scraplagret. Jag har skämts bort med helt sagolika Dt paket och glada tillrop till det jag skapar. Nu visar jag mitt sista inlägg med Emmas dt kit men nu så fortsätter jag som vanligt men nu med ny ägare som heter Amanda. Även hon skämmer bort mig :-)


2 kommentarer:

 1. Vad härligt att bli bortskämd Stephi det är du verkligen värd så många fantastidka alster du gör. Den här korgen är ju helt fantastisk så snyggt med både utklippta blommor och alla de andra du har fått med på den bara att komma på det. Det måste vara MS cirkelpunch du har använt till stommen.


  Sen var inne och tittade på ditt underbara bröllopskort vilket arbete du har lagt ner på det förstår att det var jobbigt att skära ut alla bladen tur du fick lite hjälp, och ett käckt tema med matlagningen, vilken fantasi du har

  Ha det så himla gott
  Kramar Mona

  SvaraRadera
 2. Roliga DT-paket är väldigt inspirerande och du har ju lyckats få ihop något riktigt vackert, den här gången också, precis som vanligt. Superfint!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.