fredag 3 maj 2013

Dörrhängare

ja..så heter det väl? Mina stora tonåringar de blir galna på lillkillen som kommer in då de vill vara i fred i sina rum. Jag tror ju ej att dessa hängare kommer hjälpa så mycket men de var kul att kladda loss på :-)
jag har målat dem med metallic akrylfärg, stämplat och använt stenciler. Jag har även kletat på en del Inca Gold. Trevlig helg!


4 kommentarer:

 1. Såååååååååååååå läckra Stephi!!!!
  Vad duktig du är på att få fram egna bakgrunder och greja =)
  Jodå, sätt upp tydliga regler för vad som gäller när dessa hänger på dörren så skall det nog funka =) Vet inte hur gammal den lille är men här hade vi regler med hjälp av ett rött papper utanför systerns dörr (rött = stopp) och min son fick förklarat för sig vad som gällde när lappen låg där och tro det eller ej, men det funkade. Han fick lov att knacka och om hon sa nej fick han då inte komma in =) Men som sagt kanske inte funkar för alla =) Det tipset fick dottern med sig från en syskonträff på Hab så vi var ju jätteglada att det funkade här hemma =)
  Om det inte skulle funka med sina supersnygga dörrdekorationer så har ni i vart fall som sagt supersnygga dörrar i ert hem!!!
  Ha en fin helg!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Nej tyvärr lär de inte hjälpa så mycket ;) , men de är verkligen störtcoola! Verkligen snygga! Pax för den blå! :)

  SvaraRadera
 3. Görsnygga är de oavsett om de hjälper eller inte

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 4. Suuuperläckra Stephi! Har du stämplat upp mönstret? Simply gorgeous! ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad att du tar dig tid att skriva en rad, tack ska du ha.